Referenties

Onze klanten in beeld

logo-olympia
Kees Houwaart jr.
Olympia Sport and Health
Noordwijk

Kees Houwaart jr. van Olympia Sport and Health in Noordwijk is erg te spreken over de service van Moerman Stofferingen. “Wij hebben onze bekleding laten vernieuwen in een kleur die de leverancier van de apparatuur niet kon leveren. Het ziet er nog steeds goed uit en het hele herstofferingsproces heeft Moerman binnen 2 dagen gerealiseerd volgens afspraak. Kortom: ondernemers die service hoog in het vaandel hebben staan.”

 

USC1USC
Dhr. K. Marfo
Amsterdam en omgeving

“Onze kussens van de fitnessapparatuur hebben wij in onderhoud bij Moerman Stofferingen omdat
Moerman het werk uitstekend uitvoert en hij is ook heel zorgvuldig. Moerman heeft het immens begrip en weet wat prioriteit betekent.”

 

Ref_easy_fit
Easy Fit
Dhr. …..
Leiderdorp

“Wij doen al jaren al onze bekleding bij Moerman stofferingen. Ze zijn goed geprijsd, leveren vakwerk en meer dan bekend met de fitnessbranche. Hierdoor is alles weer als nieuw als ze geweest zijn.

 

Ref_fit_for_free
Fit for Free
Dhr. M.Noldus
Leiderdorp

“Fit For Free  is gaan samenwerken met Moerman Stofferingen en heeft het onderhoud van de kussens van de fitnessapparatuur bij Moerman Stofferingen ondergebracht omdat De kwaliteit van de toestellen erg belangrijk is voor de Fit For Free leden, hierbij hoort natuurlijk ook de kwaliteit van de kussens op de diverse machines. Door de kennis van zaken van Moerman stofferingen is de kwaliteit van de kussens binnen de Fit For Free altijd gewaarborgd en staan de machines in de clubs er altijd netjes bij.

 


Sportcentrum Dijkman
Dhr. R.Dijkman
Delfzijl

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Moerman Stofferingen. Van te voren een prijsopgave dit geeft achteraf geen verrassingen. Ook is het een voordeel dat je eerst de nieuwe kussens krijgt opgestuurd en je de oude kussens weer retour kan zenden. En de zitjes en kussens zien er weer als nieuw uit en kunnen hierdoor weer een tijd vooruit. Deze manier van opnieuw bekleden van je kussens/zitjes is zeker aan te bevelen.

 

Ref_Strijen
Healthclub FITSCORE
Dhr. J.Heijnen
Strijen

De eisen gesteld aan bekleding  van krachtapparatuur zijn hoog. Elke dag zitten en werken onze leden op de kussens en de rollen waar veel druk op komt te staan. Kapotte bekleding is geen visitekaartje voor een club. Helaas moesten wij maandenlang wachten op vervanging en reparatie van originele importeur en fabrikant.  Moerman Stofferingen bleek voor ons de oplossing,  zowel wat kleur van de bekleding  als de kwaliteit van bekleden betreft. Peter Moerman komt zelf uit de fitnessbranche en weet waarover het gaat. Omdat tijdens reparaties toestellen niet gebruikt kunnen worden is dit een enorm gemis voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de club. Het  is dan heel fijn dat de herstelreparaties binnen enkele dagen of zelfs op dezelfde dag gedaan kunnen worden! Wij hebben al diverse malen een beroep gedaan op dit kwaliteitsbedrijf en altijd een goede ervaring gehad.  De bekleding ziet er dan weer als nieuw uit en geeft daarmee weer  een goed signaal aan onze  leden.   Peter & Wilma bedankt voor jullie goede zorgen en prima werk!

 


 

Wij werken ook voor

fitnessparadise fitlife dynamicfamily fitscore-e1443434152121corpoforteaerofithealthclubprolife intensionlife4fitnesslogo-olympiampointMikes GymUSC1

Online marketing