Ruilsysteem

Geen downtime van uw apparatuur

Kussens als nieuw voor stoffeerprijs 

  Snelle levering 

92% van onze klanten maakt al gebruik van het ruilsysteem

Hoe kunnen wij kussens als nieuw leveren voor de prijs van stofferen ?!

 

We beschikken over een grote voorraad kussens welke voldoen aan alle kwaliteitseisen. En omdat service belangrijk is voor ons stellen we onze eigen voorraad ter beschikking d.m.v. het ruilsysteem. Wij bekleden "onze" kussens op bestelling in de gewenste kleur. Deze leveren wij dan via de door u gekozen optie. Nadat de nieuwe kussens zijn ontvangen levert u uw oude kussens bij ons in. Indien er is gekozen voor levering d.m.v. pakketdienst dan krijgt u zelfs 14 dagen de tijd om de oude kussens aan ons terug te sturen.

 

Addertje onder het gras ?!

Nee, wij houden van openheid en transparante communicatie. Er zijn twee voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de stoffeer prijs. 

 

  1. Uw oude kussens dienen origineel te zijn.
  2. Bij uw oude kussens dient het binnenwerk en bevestigingsmateriaal in orde te zijn. 

 

Bent u hier niet zeker van stuur dan vooraf een foto ter beoordeling naar ons via e-mail. Vergeet niet om te vermelden vanuit welke firma u contact opneemt.

 

Binnenwerk versleten of gebroken?

In onze werkplaats kunnen uw kussens tegen meerprijs vakkundig worden geprepareerd of vernieuwd. 

 

Kussen niet vanuit voorraad leverbaar?

Ondanks ons uitgebreid assortiment kan het voorkomen dat een kussen nog niet vanuit voorraad kan worden geleverd. In dit geval dient  het kussen dan te worden afgeleverd voor stoffering.  

 

Niet bekend met ons ?!

Bent u nog niet bekend met onze kwaliteit en heeft u nog twijfels maak dan een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak. We zijn trots op onze producten en komen dit dan ook graag laten zien.